gallery/vector aangepast witfile

Day in the life

Je hebt niet altijd een speciale gebeurtenis nodig voor een fotoshoot, want échte momenten wil je vasthouden voor later. Om te herinneren en te koesteren.

Bij deze shoot maak ik foto’s van jullie gezin tijdens de gewone dagelijkse dingen. Samen spelen, koekjes bakken, koken, kinderfeestje, zeg het maar … Ik loop een gedeelte van de dag mee in jullie gezin, geen geposeerde foto’s maar vastleggen wat er is. Voor later is dit een hele dierbare herinnering, zoals iedereen weet die kinderen heeft: ze zijn écht zo groot. Het is zo leuk om foto's te hebben van de "gewone" dingen, het badritueel, het heerlijk voorlezen voor het slapen gaan, het spelen overdag, de omgang tussen broertjes en zusjes. Momenten van nu die nooit meer terugkomen. Een day in the life reportage hoeft niet altijd thuis plaats te vinden, dit kan ook goed tijdens een dagje weg, in een speeltuin, tijdens een verjaardag of andere gebeurtenissen die je graag zou willen vastleggen. .

Lijkt het jou ook leuk om een eigen, unieke gezinsdocumentaire te hebben als herinnering voor later ?

 

Jullie ontvangen digitaal 10 high resolution foto’s zonder watermerk, zodat jullie zelf kunnen kiezen hoe en wanneer jullie de foto’s willen afdrukken en ze makkelijk kunnen delen met familie en vrienden.

€275,-

Wat krijg ik bij een Day in the life shoot?

  •  10 digitale bestanden
  • Mini-album

Neem contact op

gallery/transparant
gallery/19430137_484633101870369_8209352803013835004_n