gallery/vector aangepast witfile

Geboortefotografie

Geboortefotografie gaat over het vastleggen van een van de meest overweldigende en indrukwekkende gebeurtenissen in je leven; de dag waarop je kindje wordt geboren.

Het gaat over het vastleggen van de details; de emoties, de liefde, de steun van je partner of andere aanwezigen, de kracht en volharding.

Een dag die je nooit zal vergeten, maar ook een gebeurtenis die vaak in een roes wordt beleefd en meestal anders loopt dan vooraf gepland. Door de emoties, vermoeidheid en inspanning krijg je veel dingen rondom de geboorte niet mee.

Hoe mooi en fijn is het dan (ook voor een stukje verwerking), om die speciale momenten terug te kunnen zien.

Tijdens een geboortereportage leg ik op een toegewijde en integere manier de gebeurtenissen rondom de geboorte vast. Natuurlijk ben ik mij ervan bewust dat een geboorte een intieme gebeurtenis is, vandaar dat ik mij op de achtergrond en zo veel mogelijk onzichtbaar zal opstellen.

Ik kom naar jullie toe zodra je 4-6 cm ontsluiting hebt, maar je stelt mij al op de hoogte als de eerste tekenen van de bevalling er zijn. Ik zal aanwezig zijn tot ongeveer 2 á 3 uur na de geboorte om eventueel het eerste bezoek ook vast te leggen.

Het betalen van een geboortereportage kan ook in termijnen, vraag naar de mogelijkheden.

gallery/geboorte kiki-2905

Prijs voor 2019

€915,-*

* Deze prijzen zijn exclusief reis en parkeerkosten

Wat krijg ik bij geboorteshoot?

  • Vanaf 38 weken tot de geboorte 24 uur per dag beschikbaar voor jullie
  • Geboortefotografie van 5cm ontsluiting tot 2/3 uur na de geboorte.
  • minimaal 75 digitale bestanden in zowel kleur als zwartwit.
  • Mini-album
  • Kennismakingsgesprek

  • Goodiebag

Neem contact op

gallery/transparant